Aleksandar Meržan iz Kikinde jedan od pobednika konkursa “Moj savršen dan”

Aleksandar Meržan iz Kikinde jedan od pobednika konkursa “Moj savršen dan” u organizaciji VICE Srbija i Telenor-a.

Aleksandar Savle Meržan je odlučio da svoj savršen dan provede u Muzičkom centru “Pavaroti” u Mostaru, gde je snimio jednu svoju pesmu i predstavio svoj muzički talenat.

– Ja sam više nego srećan. Čim sam došao pojavila se neka vatra i dobra energija. Prvo smo uradili piano za nekih pola sata. Producenti koji su sa mnom radili bili su užasno srećni zbog toga jer sve nekako brzo ide. Snimili smo zatim nekoliko gitara. Najviše smo vremena potrošili na bas. Ideja je da pesma zvuči tužno i veselo u isto vreme. Tražim taj neki miks emocija i nadam se da će se to ljudima svideti – rekao je Meržan za VICE.

Foto: Privatna Facebook arhiva

Aleksandar Meržan je predstavljao našu zemlju 2009. godine na svetskom “Global Battle Of the Bands” takmičenju u Londonu sa bendom Super Confusion.

Konkurs pod nazivom “Moj savršen dan” doneo  je puno sjajnih kandidata i ideja a zajedno sa Telenorom VICE Srbija izabrao je sledeće “mlade heroje”: Davida Jovanovića iz Trstenika, studenta režije, Maju Lazović iz Beograda, koja se bavi modernim plesom i muzičara Aleksandra Meržana iz Kikinde.

Foto: Privatna Facebook arhiva

Izvor: VICE Srbija

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account