Bogat filmski program u Narodnom pozorištu

Od danas, pa do petka, Kikinđani će imati priliku da pogledaju četiri filma u Narodnom pozorištu u Kikindi. Na repertoaru su filmovi: “Zona Zamfirova 2”, “Assassin’s Creed”, “Snežna kraljica” i “Sing” . Cena ulaznice je 250 dinara.

Film “Zona Zamfirova 2” možete pogledati danas od 18 i od 20 sati, sutra isto od 18 i od 20 sati, dok je u petak projekcija zakazana za 18 časova.

Animirani film za decu “Snežna kraljica” možete pogledati sutra od 16 sati. Snežna kraljica, sa temom večne borbe dobra i zla, ispričana je kroz doživljaje dečaka Kaja i devojčice Gerde. Njihove avanture u ledenom svetu bez emocija napisane još davne 1845. godine i danas zbog izuzetne slojevitosti, svevremenske poruke i, pre svega, bujne maštovitosti, oduševljavaju kako najmlađe tako i stariju publiku.

Projekcija animiranog filma “Sing” je na repertoaru u petak u 16 sati. „Pevajmo“ predstavlja Bastera Muna (oskarovac Metju Mekonahju), uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Film inspirisan isotimenom video igrom “Assassin’s Creed” svi zainteresovani mogu pogledati u petak od 20 sati. Kalum Linč, čiji lik igra Majkl Fasbender, otkriva da je potomak tajnog društva „Asasina” zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account