Formirana odbornička grupa SDPS u SO Kikinda

Predsednik Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije Zoran Lagundžin istakao je na konferenciji za novinare da su predan rad Opštinskog odbora kao i celokupnog članstva u predizbornim aktivnostima, koje su trajale od reosnivanja ove stranke u Kikindi, od polovine decembra prošle godine, urodile plodom, i da je broj glasova koalicije oko Srpske napredne stranke osvojen na izborima značajno povećan učešćem SDPS kao koalicionog partnera.

kik-To znači da smo sa svojih više od 2000 sigurnih glasova prešli cenzus, za razliku od pojedinih stranaka koje su same nastupale i bile ispod cenzusa u Kikindi (URS, DSS, LDP…). Ovaj izuzetan rezultat doprineo je i činjenici da su se pojedine stranke obratile Opšinskom odboru u Kikindi sa željom da kolektivno pristupe našoj stranci, što će se i ostvariti u toku ove nedelje, istakao je Lagundžin.

Trenutnu poziciju SDPS, prepoznali su i odbornici u Skupštini opštine Kikinda, Gordana Bulatović iz Jedinstvene Srbije i Nebojša Tepavac, doskorašnji član stranke Zajedno za Srbiju, koji su prišli u SDPS, i tako formirali Odborničku grupu SDPS u SO Kikinda.

Novinarima su se obratili i Slavoljub Arsenijević i Milivoj Mirkov, koordinatori SDPS za Vojvodinu, koji su se osvrnuli na izborni rezultat kao i doprinos SDPS koalicionoj listi kada je u pitanju Pokrajina.

Milivoj Mirkov je naglasio da nas uskoro očekuju pokrainski, pa i lokalni izbori, i da se mora raditi na stalnom povećavanju broja članova i simpatizera stranke, kao i jačanju infrastrukture sa kvalitetnim kadrovima.

OO SDPS u Kikindi za sada ima više od 500 članova, rečeno je na konferenciji za novinare.

 

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account