Gradonačelnik pohvalio predstavnike Policijske uprave za uspešnu akciju

Gradonačelnik Kikinde primio je juče predstavnike Policijske uprave Kikinda, na čelu sa načelnikom Draganom Jovićem, povodom akcije zaplene više od 1,2 tone marihuane. 

14593451_1406420332704644_30529831_n

Prijem predstavnika Policijske uprave upriličen je juče povodom zaplene velike količine marihuane u Kanjiži. Gradonačelnik je ovim povodom izjavio da je potrebno da mediji obaveštavaju o ovakvim akcijama Policijske uprave da bi se skrenula pažnja javnosti i na taj način preventivno delovalo.

Dragan Pejčić, načelnik Odeljenja kriminalističke policije rekao je da je beskompromisna borba protiv ljudi koji se bave organizovanom proizvodnjom i prometom opojnih droga dala izuzetne rezultate, koji su u dosadašnjem toku godine bolji od onih iz 2015. U prvih devet meseci 2016. podneto je više krivičnih prijava nego prethodne godine i registrovano više krivičnih dela. Zaplenjene su daleko veće količine opojnih droga – marihuane, heroina, kokaina, amfetamina i MDMA tableta u odnosu na prošlu godinu.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account