Inspekcija odobrila trajno rešenje za rad hladnjače za animalni otpad

Republička veterinarska inspekcija odobrila je trajno rešenje za rad hladnjače za animalni otpad Zoohigijenske službe JP „Kikinda“. Ocena republičke veterinarske komisije je da nema neusaglašenosti u procesima rada, te da su se teorija i praksa u potpunosti uklopile.

U Zoohigijenskoj službi JP „Kikinda“ uspešno je sprovedena sertifikacija međunarodno priznatih programa Dobre higijenske prakse i Dobre radne prakse , u skladu sa kojima ova služba posluje.

za medije

Predstavnici Republičke veterinarske inspekcije Ministarstva poljoprivrede posetili su Zoohigijensku službu u kojoj su proveli jedan dan kako bi utvrdili mogućnost uvođenja programa Dobre higijenske prakse i Dobre radne prakse u okviru ISO standarda.

Implementirani programi samo su još jedna potvrda Zoohigijenskoj službi za kvalitet poslovanja, kako ne bi došlo do prenosa i širenja zaraznih i parazitarnih bolesti, čime je uspostavljena kontrola u svim fazama procesa rada.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account