Lenta Miss starta Srbije 2016 za Zoranu Bajru

Zorana Bajra (21) iz Ruskog Sela koja se bavi modelingom  i ovoga puta na takmičenju „Valjevski dani lepote“ plasirala se kao pobednica gde je odnela lentu Miss starta Srbije 2016.godine.

Zorana BajraOd ukupno  13 devojaka koje su učestvovale  na manifestaciji „ Izbor za mis model Srbije“ koja je održana u Valjevu u periodu od 9. do 12. juna, Zorana je ponela titulu jedne od najlepših devojaka. Devojke su nekoliko dana bile smeštene u Omni centru kako bi se pripremile za takmičenje:

-Bila je velika konkurencija, žiri je imao težak zadatak jer su sve devojke bile izuzetno lepe. Ocenjivala se fizička lepota, ali i stav, lepota dolazi iznutra pa pretpostavljam da se u ovom slučaju sve gledalo-rekla je Zorana.

Pored njene lente dodeljeno je još pet i to za : Miss Model Srbije, Miss Planet Srbije, Super Model Universe Srbije,Miss šarma i Miss mama.

Za ovu misicu predstoji period pun obaveza, očekuju je revije širom Srbije a onda i takmičenja. Zorana Bajra na prethodnom takmičenju odnela je tituli „Miss šarma“.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account