Markov posetio zabavište “Lastavica” u Banatskom Velikom Selu

Povodom opremanja zabavišta “Lastavica” u Banatskom Velikom Selu, predsednik opštine Pavle Markov i resorni član OV Miodrag Bulajić posetili su ovu ustanovu. Posle 45 godina, na zgradi ovog vrtića, zamenjeni su svi prozori i obezbeđeni su ormarići za decu.

Foto: KikindaOnline

Foto: KikindaOnline

U okviru NIS-ovog konkursa “Zajednici zajedno”, udruženju žena Velikoselke odobreno je 550.000 dinara za realizaciju projekta “Zajednica za srećnije mališane”. Ovim projektom, Velikoselke su opremile zabavište “Lastavica” u Banatskom Velikom Selu koje su juče posetili predsednik opštine Pavle Markov i resorni član OV Miodrag Bulajić.

Tom prilikom Markov je najavio da će i svi ostali vrtići i škole u našoj opštini biti uređeni:

“Želeo bih da ovu posetu uporedim sa izlaganjem premijera. On je pre nekoliko dana izjavio da će Vlada Republike Srbije izdvojiti značajna sredstva za sređivanje svih obdaništa i škola u našoj zemlji. Prioritet lokalne samouprave, u naredne dve godine, biće uređenje svih seoskih i gradskih vrtića i škola”.

Predsednica udruženja Velikoselke, Nevenka Bulajić istakla je da se nada da će deca uživati u novouređenom prostoru koje im je ovo udruženje obezbedilo i da će nastaviti saradnju sa ovim zabavištom na obostrano zadovoljstvo.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account