Najlepši novogodišnji poklon za porodicu Kolarov: Tri bebe – Uroš, Staša i Maša

Doček Nove godine za porodicu Kolarov, počeo je najlepšim poklonom koji može da se ispuni. Srećni roditelji Branka (36) i Miroslav (38) postali su najsretniji bračni par na svetu jer su 1. januara dobili trojke – Uroša, Stašu i Mašu.

kolarovi(1)

Dugo očekivano potomstvo naša sugrađanka, koja je inače rodom iz Ruskog Sela, Branka Kolarov, rođena Divljak, dobila je nakon što su se opredelili za veštačku oplodnju u jednoj novosadskoj privatnoj klinici, o njihovom trošku.

Potomstvo su čekali punih pet godina i sada su umesto jedne bebe dobili tri. Njihovoj sreći nema kraja – kaže nam mama Branka koja je prvo rodila Uroša  u 17 sati i 16 minuta, (1.700 grama) zatim minut kasnije Mašu (1.960 grama) i na kraju Stašu (1.970 grama).

– Prvog januara sam osetila bolove i shvatila da me je ipak posetio Deda Mraz i da će nam se uskoro ostvariti najveća životna želja. U novosadskoj „Betaniji“ uz pomoć lekara, babica, anesteziologa na svet su stigla naša tri anđela.Bilo je straha, strepnje, ali mi je samo u glavi bilo da sve bude u redu, od tog momenta bila sam samo usredsređena na bebe, da samo sa njima bude sve u redu.

Nije ni čudo što su ovu mamu u bolnici prozvali – Žena heroj.

– Dobila sam nadimak da sam žena carica, prava heroina, osmehuje se sretna mama

Trojke-Hvala Bogu da smo svi dobro sada, trudnoća je stanje koje zahteva dosta odmora, koja mora proteći u miru. Ja sam u svojoj trudnoći uživala, šetala sam, jela sam dosta svežeg voća i povrća, išla u školu koja vas priprema za sam čin porođaja i naravno imala sam podršku svog voljenog supruga.

 Da je ovoga puta dva na prema jedan za devojčice, osmehuju se roditelji.

 – Do poslednjeg trenutka nismo znali da je treća beba dečak. Kao i svaki dečak bio je nemiran, te nismo uspeli da utvrdimo kog je pola. Tata priželjkuje da će biti fudbaler, jer mami nije dao mira dok je bila u drugom stanju, presrećan je tata Miroslav dok priča o svojim bebama.

Ipak, za mama Branku trudnoća je bila u jednom periodu teška, ali saznanje da nosi trojke bilo je neverovatno:

– Uživala sam maksimalno u svakom trenutku, čak i u onim prvim nedeljama kada sam gubila na kilaži i kada sam imala mučnine i glavobolje. Sve sam to stoički podnela jer sam osećaj da u sebi nosite tri života daje vam svu snagu sveta, priča sretna mama.

Zanimalo nas je kako izgleda dan sa tri bebe, iz iskustva brojnih roditelja teško je sa jednom, a ne sa tri mališana. Ovaj mladi bračni par kaže da takvih problema nema, sve je stvar dobre organizacije:

– Hranimo se na svaka tri sata, a između obroka spavamo, plačemo retko izuzev kada smo gladni. Bebe mirno spavaju, te suprug i ja uspemo da uhvatimo malo sna. Jedva sam čekala da dođemo u naš stan, priča nam Branka. Nakon skoro dvadeset dana provedenih u novosadskoj „Betaniji“ ipak je najlepše kod kuće.

Naravno, ništa bez pomoći baka koje često dolaze i pomažu, ipak najveći deo posla je u rukama mame i tate.

– Suprug kada zbog poslovnih obaveza nije kod kuće dolaze nam baka Mira i Nevenka. Naravno tu je i naša mnogobrojna rodbina i prijatelji koji jedva čekaju da dođu i vide naše bebe.

U toplini svoga doma ostavili smo bračni par Kolarov, baš tog trenutka bilo je vreme da se nahrane Uroš, Staša i Maša. O tome da se želje ispunjavaju, ali ih je potrebno iskreno i od srca želeti, dokaz su sretna petočlana  porodica Kolarov koja sada ima pune ruke posla, ali za njih ovo je najlepši poklon, kako kažu, – životna želja im se ostvarila, a mi im želimo svu ljubav i sreću ovoga sveta.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account