Narodni poslanici Dveri u Kikindi i Iđošu

Grupa narodnih poslanika na čelu sa predsednikom Dveri Boškom Obradovićem posetila je danas kikindski odbor ove partije. Nakon obilaska nekoliko domaćina u Kikindi, grupa narodnih poslanika se uputila ka Iđošu, gde su posetili farmu krupne stoke i razgovarali sa preko četrdeset kooperanata iz Sajana i Iđoša.

Pored Boška Obradovića, Kikindu i Iđoš posetili su narodni poslanici prof. dr Miladin Ševarlić, poznati agroekonomista i Marija Janjušević, poslanik Dveri iz Inđije. Gradski odbor Dveri je predvodio Čedo Gvero, predsednik odbora, a poseban doček prisutnima u Kikindi napravile su pripadnice Ženske snage Dveri, na čelu sa Silvijom Bodo.

Boško Obradović, koji će biti kandidat Srpskog pokreta Dveri na predsedničkim izborima rekao je da je prioritet podrška domaćem stanovništvu, domaćem proizvođaču i da se ne sme dozvoliti da poljoprivreda bude u ovom stanju u kome je, te da će se Dveri zalagati za posebne podsticaje u sferi realne privrede, naročito poljoprivrede. Prisutni kooperanti su se složili sa profesorom Ševarlićem da se ne treba dozvoliti GMO u Srbiji.

Profesor Ševarlić se založio za obnovu zadrugarstva i za povećanje sredstava za poljoprivredu u budžetu, a imao je odgovor na mnoga konkretna pitanja paora, gde ih je upućivao u mehanizam rada pojedinih službi, koje se tiču poljoprivrede.

Marija Janjušević, je istakla da je udruživanje snaga malih i srednjih proizvođača, motor razvoja, te da oni kao takvi treba da razmisle ko je taj ko će u Srbiji biti njihov pravi zastupnik, i pozvala ih da pruže podršku Dverima, ne samo tokom izbora, već da se aktivno uključe u komunikaciju sa poslanicima, te da se krene u rešavanje konkretnih problema.

Čedo Gvero se prisutnima zahvalio na učešću i najavio svečano otvaranje kancelarije Dveri u narednih petnaest dana.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account