Pionirke OK “Ki 0230” treće na Prvenstvu Vojvodine, Grupa Severni i Srednji Banat.

Pionirska ekipa Odbojkaškog kluba „Ki-0230“ Kikinda je u nedelju  učestvovala na završnom turniru Pionirskog prvenstva Vojvodine, Grupa Severni i Srednji Banat. i osvojila treće mesto.

Ekipa pionirki se na turnir plasirala kao drugoplasirana ekipa u okviru Pionirske lige Vojvodine, Grupa Severni i Srednji Banat. Na turniru je izgubljena prva utakmica od ekipe „MD Zrenjanin“, a zatim je u drugoj utakmici pobeđen tim „Bagljaš 023“ iz Zrenjanina.

Pionirke ovog kluba su talentovana i uspešna generacija u klubu i većina njih su glavne igračice prve ekipe u seniiorskoj konkurenciji, te je ukupan rezultat pokazatelj najave dobrih budućih sezona za ove devojčice u okviru takmičenja mlađih kategorija.

Trenutno su u toku pripreme prve ekipe trenera Gorana Arnuša za nastavak prvenstva u okviru Druge Vojvođanske lige Grupa Severni i Srednji Banat koja se nalazi na prvom mestu i očekuje plasman u viši rang takmičenja.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account