Čišćenje divljih deponija u selima

Akcija čišćenja divljih deponija na selima i na nekim lokacijama u gradu započeće čim se za to ukažu povoljne vremenske prilike. Za ovaj posao biće izdvojeno 1,8 miliona dinara a radove će obavljati firma “Žaki komerc”. Uređenje deponija predstavlja nastavak akcije “Za bolju Kikindu”

Ne samo čišćenje, u planu je i nadzor svih očišćenih površina koji bi obezbedio područje na duže vreme i sprečio nastanak novih deponija, što će delom biti postignuto i postavljanjem fizičkih prepreka kako bi se onemogućio pristup ovim područjima. Najavljene akcije bi trebalo da budu završene do 30. aprila 2016. godine.

Iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine apeluju na sve građane da se priključe akciji očuvanja životne sredine u svom naselju, dok će predsednici mesnih zajednica sarađivati sa Sekretarijatom za inspekcijske poslove i komunalnim inspektorima u procesu utvrđivanja količine otpada.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account