Pokret “Dosta je bilo” otvorio kancelariju u Kikindi

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” otvorio je kancelariju u Kikindi, na uglu ulica Save Tekelije i Svetozara Miletića, koja će biti mesto redovnog rada stranke, kao i prostor u kojem će građani moći da razgovaraju sa pokrajinskom poslanicom Svetlanom Kozić.

– Prerastamo iz pokreta u stranku. Skupljeni su potpisi i sada je u toku sakupljanje rezervnih potpisa kako bi bili sigurni da će dokumentacija proći u Ministarstvu. Postajemo polako organizacija koja otvora svoje okružne i mesne kancelarije. Moja obaveza kao pokrajinske poslanice je da periodično primam građane na razgovor, da ih informišem o nekim temama i da oni mene informišu šta su trenutni problemi i dešavanja na lokalu. Kancelarija je dostupna i lako uočljiva kako bi građani mogli bez problema da nas nađu na ovoj adresi – rekla je Svetlana Kozić.

Razgovori sa pokrajinskom poslanicom biće organizovani u radno vreme kancelarije, u zakazanim terminima. Prema rečima Svetlane Kozić, cilj razgovora nije da se ispuni forma, već da se kreiraju inicijative.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account