Tanja Nožica zvanično preuzela vođenje Kulturnog centra

Tanja Nožica, dugogodišnja urednica obrazovno-edukativnih programa i aktivnosti Kulturnog centra, zvanično je juče preuzela funkciju v.d. direktora Kulturnog centra.

Tanja NozicaOdlukom odbornika Skupštine Grada Kikinda, Danijela Mandić razrešena je 27. jula dužnosti direktora Kulturnog centra Kikinda, a za vršioca dužnosti  imenovana je Tanja Nožica, koja je 1. avgusta i zvanično preuzela ovu funkciju. Prema rečima Tanje Nožice u  narednom periodu neće biti promena u planu aktivnosti Kulturnog centra:

– Mi smo plan i program Kulturnog centra za ovu godinu uradili novembra prošle godine i nastavljamo sa planiranim aktivnostima. Dečja pijaca će trajati do kraja avgusta, dok će sajam trajati do kraja septembra. Septembra ćemo početi sa predstavljanjem književnih dela za decu i odrasle, kao i sa psihološkim tribinama. Izložbe u Galeriji KCK su organizovane do januara 2017. godine. Nastavljamo i sa filmskim projekcijama. Kikinda će po 23. put biti ovog septembra domaćin Zmajevih dečjih igara. Kikinda je jedini grad uz Novi Sad koji je uspeo da održi tradiciju održavanja Zmajevih dečjih igara. Oktobra će početi sa radom savetovalište za mlade u saradnji doktora iz dečijeg dispanzera – rekla je o planovima KCK Tanja Nožica.

Tokom 2007. i 2008. godine Tanja Nožica bila je direktorka Doma omladine koji je 2009. godine transformisan u Kulturni centar.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account