U Kikindi osvanuo grafit „Smrt Vučiću“

U delu naselja na uglu ulica, Gavrila Principa i Mladena Stojanovića u Kikindi, osvanuo je natpis „Smrt Vučiću“. Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Kikindi najoštrije je osudio ispisivanje ovog grafita koji je, kako kažu -mržnja prema Aleksandru Vučiću.

_dsc0621_s

Odbor u svom saopštenju između ostalog ističi:-Ovim je očigledno kulminirala mržnja koju prema Aleksandru Vučiću u svojim istupima iznose svi lideri stranaka novog DOS-a od Demokratske stranke do DSS-a i Dveri, kao i njihovi predstavnici u Kikindi.Dalje u saopštenju se ističe- da su rezultati delovanja ovih stranaka uništeni privrednigiganti, armija nezaposlenih Kikinđana i opština pred bankrotom. Zato ih frustrira što Vlada Aleksandra Vučića posebno brine o Kikindi i što iza njegovog rada ostaju konkretna dela – otvaranje graničnog prelaza Nakovo, pokretanje proizvodnje u MSK,formiranje bescarinske zone, kao i vraćanje Kikindi statusa grada.

-Ove činjenice ne mogu da sakriju nikakva mržnja i bolesni pozivi na linč političkih protivnika. Uvereni smo da građani sigurno neće dozvoliti da se na vlast u Kikindi i Srbiji ponovo vrate oni koji osim mržnje, nasilja i pljačke ništa drugo nemaju da ponude, navodi se na kraju saopštenja OO SNS-a u Kikindi.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account