Uspeh učenika SSŠ “Miloš Crnjanski”

Na Republičkom takmičenju Građevinskih škola održanom u Subotici od četvoro učesnika iz SSŠ “Miloš Crnjanski” dve učenice osvojile su četvrto a jedna peto mesto. 

učenice

Milica Nedić osvojila je IV mesto iz predmeta Primena računara u građevinarstvu, Aleksandra Gecić bila je četvrta u Armirano betonskim konstrukcijama a Aleksandra Mičik je osvojila peto mesto iz predmeta Tehnologija građevinskih radova.

– Dobri rezultati naših učenika pokazuju da se u našoj školi, a i u Kikindi uopšte, posvećuje pažnja učenicima i da im profesori pomažu da napreduju i da iskažu svoj talenat – kaže profesor Vanja Tomašev

Na takmičenju iz stranih jezika održanom u Beogradu, Vanja Tatić osvojila je peto mesto. Ova učenica smera Farmaceutski tehničar kaže da je veoma zadovoljna svojim plasmanom jer su učestvovale mnoge srednje škole iz cele Srbije od kojih su većina gimnazije jezičkog smera.

Učenici ove srednje škole zabeležili su uspeh i u sportskim disciplinima na Olimpijadi u Vranju gde je Mina Ovuka osvojila sedmo mesto u plivanju.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account