Zanimljivo saopštenje Omladine SPS: O fudbalskim i političkim talentima

Omladina OO SPS oglasila se saopštenjem za javnost u kojem želi sve najbolje nekadašnjem v.d. predsedniku Bogdanu Tasovcu koji je prešao u Srpsku naprednu stranku. Saopštenje prenosimo u potpunosti.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE

Povodom prelaska Bogdana Tasovca u Srpsku naprednu stranku, omladina OO Socijalističke partije Srbije ima potrebu da se ovim povodom oglasi.

Bogdan Tasovac je odličan mlad čovek i naš drug. Želimo mu kao i do sada sve najbolje u njegovoj daljoj političkoj karijeri. Socijalistička partija Srbije će nastaviti da okuplja najbolje mlade ljude i pruži šansu svima koji žele da se usavršavaju u političkom životu.

Kao što Brazil i Argentina proizvode najveće fudbalske talente, koji brzo odlaze poneseni finansijskom motivacijom u najveće evropske klubove, oni i dalje ostaju najbolji. Danas je u politici najveći motiv posao. Nadamo se i želimo da posao dobiju i zadrže i oni članovi Srpske napredne stranke koji već godinama žele da njihov politički aktivizam bude nagrađen stalnim zaposlenjem.

Glasanje će uskoro i tada do izražaja dolazi srce, dok je interes u drugom planu.

Srdačno, Omladina OO Socijalističke partije Srbije u Kikindi.

Actuel doo 2017  Unapređenje web platforme Kikindskog informativnog portala "Civilon" podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje

Ulogujte se

ili    

Forgot your details?

Create Account